Gerard Hurks

Beste Mensen, Beste Kiezers,
Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om mij even voor te stellen.

Ik ben Gerard Hurks, werkzaam geweest in het Onderwijs en binnen de Ondernemingsraad van een grote Onderwijsorganisatie. Ik heb Fiscaal recht en ook Bedrijfsrecht gestudeerd en succesvol afgerond. Ben weduwnaar, Vader van 3 kinderen, 2 Dochters en 1 Zoon en Grootvader van 3 kleinkinderen, 2 Jongens en 1 Meisje.

Gedurende 12 jaar ben ik een actief  lid van Helder Helmond en heb als kandidaat in 2 voorgaande verkiezingen voor deze partij op de lijst gestaan. Verder ben ik ook werkzaam als vrijwilliger bij een Welzijnsorganisatie binnen Helmond.

Waarom Helder Helmond

De laatste jaren is er veel bereikt in Helmond, maar veel te weinig om genoegzaam achterover te leunen, want op lokaal politiek niveau is er nog veel te doen, veel te veranderen……

Helder Helmond  is ’n partij die kiest voor  duidelijkheid  in de politiek en wil dit bereiken door duidelijke taal te spreken zodat iedereen kan begrijpen waar het om gaat binnen de Helmondse politiek.. Ook wil Helder Helmond krachtig haar standpunten uitleggen, duidelijk maken, toetsen en zorgen dat deze dan uitgevoerd worden..

Helder Helmond heeft veel oog voor onderwerpen als:  Zorg, Onderwijs, Veiligheid, Jeugd-en Ouderbeleid, Financiën, Armoedebeleid, Parkeerbeleid en ook het terugdringen van de bureaucratie binnen ons  Helmond ( laatste tijd weer actueel) staat bij Helder Helmond hoog op de politieke agenda, veel geld kan wel beter besteed worden, veel geld moet beter besteed worden.

Ook, Woningbouwbeleid, Huurdersbeleid, Milieu, Ouderenbeleid, Vestigingsbeleid voor Bedrijven en Geurbeleid,  heeft   Helder Helmond een duidelijke visie en wil zich hiervoor ook sterk maken binnen de Helmondse politiek, zodat hierin stappen gemaakt worden . Daarvoor staat Helder Helmond., daar mag U ons en ook mij na de verkiezingen op afrekenen

Zonder Uw steun bij de verkiezingen op 21 maart 2018. gaat dit ons niet lukken..

Wij hopen en vertrouwen dat U, voor welke partij U ook kiest, in elk geval gaat stemmen en bedenk dat ook als de economie aantrekt dit niet altijd betekent dat iedereen aan zijn trekken komt.

Wij kijken mee en zorgen dat Helmondse politiek beter wordt voor  alle Helmonders. Zorg dat Uw belangen nu lokaal goed behartigd gaan worden.

Daarom Helder Helmond                   

Stem Oranje, stem Helder Helmond           

Gerard Hurks

Helder Helmond, kandidaat nr. 5 op lijst  4