Inclusie-agenda

Over de Inclusie-agenda:                                                                                   

Klik hier voor meer informatie over het VN-verdrag.
Klik hier voor de handreiking inclusie voor college-akkoorden.
Klik hier om naar het archief van de Inclusie-agenda te gaan.

Via bovenstaande links kunt U lezen wat er zoal nodig is om in Helmond een Inclusieve samenleving, en de daarbij behorende Inclusie-Agenda, op te stellen. Helder Helmond is in de afgelopen jaren hiermee al aan de slag gegaan, door meerdere malen aandacht te vragen over verschillende onderwerpen.  Met het nieuwe college zal Helder Helmond dan ook hier weer bovenop zitten in de komende jaren.


VN-Ambassadeur, Jolanda Kampert, als gast bij een interview met ditisonzewijk in het nieuwe programma Special Report. Dit alles in het kader van onze missie als VN-ambassadeur.

Inclusie-agenda in Helmond:

Woensdag 7 februari 2018 werd er een gids ”maak open” aangeboden door twee mensen van Dedicon, de heer Peter van der Velden en mevrouw Ilse van der Wijst en werden aangenomen door onze lijsttrekker Michael Rieter en VN-Ambassadeur Jolanda Kampert van Helder Helmond. Jolanda Kampert: ” een eerste handreiking om samen te gaan werken met onze gemeente vanuit de Bron. Als VN ambassadeur voor onze stad ben ik erg blij. Om het op een goede manier en constructieve wijze aan te pakken.