24. Jack Bijsterveld

24. Jack Bijsterveld

Ik ben Jack Bijsterveld, 62 jaar jong, geboren en getogen in Helmond. En het is ’n wonder, deze Helmonder woont in de wijk “Binderen”. De wijk in Helmond-Noord tussen o.a. : Uiverlaan-Vinkelaan Reigerlaan en Nachtegaallaan. Ik heb 12 jaar als onderwijzer en 11 jaar als administratief medewerker gewerkt. Als U denkt: He, dat gezicht komt mij bekend voor ….  Dat kan, want ik ben lid van een aantal verenigingen uit Helmond, o.a. Mannenkoor Lambardi, Harmonie “Amicitia – Helmond – Brouwhuis”  en de lokale politieke partij Helder Helmond.

Waarom “Helder Helmond” ?
Omdat Helder Helmond een partij is die opkomt voor de inwoners van Helmond, door naar hun  toe te gaan, met een luisterend oor, middels ons o.a. welbekende “Buurtcafe” van Helder Helmond,  maar ook door  onze wijkbezoeken van de buurtwinkelcentra’s of de markt in Helmond. Hierbij bevragen wij de inwoners, hoe zij het vinden om in Helmond te wonen; wat er goed gaat, wat hun ergernissen zijn, wat dus voor verbetering vatbaar is. Deze uitspraken brengen onze fractie-leden over in de raadsvergaderingen. Wij willen zo een brug vormen tussen de Helmonders, en de raadszaal, waar de politiek bedreven wordt. En daarbij probeer ik een goede Helder Helmond vertegenwoordiger te zijn voor de wijk Helmond – Noord met als onderdeel “Binderen”.

Wij als Helder Helmond zitten niet voor ons eigen hagje in de raad, maar wel voor de Helmonder, voor U, om zo te proberen, dat elke inwoner trots is, kan zijn, kan worden, om in ons toch wel mooie Helmond te wonen en te leven.

Voelt U zich zeer  betrokken bij  mijn verhaal, neem dan het besluit om bij de verkiezingen op Helder Helmond te stemmen of misschien wel lid te worden van onze partij.  Daarmee zorgt U ervoor dat wij als partij steeds groter worden, zodat na de gemeenteraadsverkiezing er zeer zeker rekening gehouden moet worden met Helder Helmond en uw mening. Uw mening is voor ons als Helder Helmond, het belangrijkste. Door uw mening onstaat ons verkiezingsprogramma. Lees het maar eens, dan merkt U dat wel. Kijk maar op onze website: Helder Helmond.

Tot slot: laat uw stem niet verloren gaan bij deze verkiezingen, want iedere stem telt. Daarbij hoop ik, dat U, in het stemhok, niet alleen aan ons denkt, maar ook uw stem aan ons, Helder Helmond geeft.

Groetjes,  Jack Bijsterveld.