28. Frans Mulkens

28. Frans Mulkens

Mijn naam is Frans Mulkens, 48 jaar, getrouwd en 2 zonen, geboren en getogen in Helmond – Noord en sinds 2006 woonachtig in Brouwhuis.

Ik ben werkzaam als programma manager bij een grote machinebouwer, waar ik verantwoordelijk ben voor het opzetten van nieuwe servicelocaties.
Voor dit bedrijf heb ik ook in het buitenland gewerkt en ben 2 maal gedurende een langere periode samen met mijn gezin in het buitenland verbleven, zowel in Japan als in de USA.

In mijn vrije tijd vervul ik een bestuursfunctie als commissielid PR & Communicatie bij handbalvereniging Swift Helmond.

Een van mijn hobby’s is fotografie, waarbij het fotograferen van handbalwedstrijden de boventoon voert. Een andere hobby van mij is gitaarspelen.

Sinds 2015 ben ik lid van de werkgroep verkeer Brouwhuis. Deze werkgroep heeft zich als doel gesteld om zaken rondom het verkeer en de infrastructuur in de wijk onder de aandacht te brengen bij de gemeente Helmond.
Dit heeft bij mij de interesse gewekt om ook meer op gemeentelijke besluitvorming de mening van onze stads- en wijkbewoners te gaan vertegenwoordigen.
Ik bemerk nu te vaak dat gemeentelijke besluiten niet echt in lijn zijn met dat wat “de Helmonder” in het algemeen echt wenst, met vaak zeer veel frustratie tot gevolg.

Kijkend naar de huidige standpunten van Helder Helmond, is dit de partij waar ik me als Helmonder echt in kan vinden.
Met die standpunten in het achterhoofd, is het voor mij dan ook de partij waar ik graag mee wil gaan denken en liefst ook te gaan besturen.

Zeker omdat Helder Helmond een partij is die actief laat zien, o.a. via social media, dat ze vooral graag goed luistert naar zijn stads- en wijkbewoners en zich zoveel mogelijk zal richten naar datgene wat door bewoners wordt gewenst en gevraagd.