11. Maikel Janssen

11. Maikel Janssen

Persoonlijk
Mijn naam is Maikel Janssen, geboren op 16 juli 1976 in het nabij gelegen Geldrop. Hier heb ik mijn jeugd en jongere jaren van de volwassenheid volbracht alvorens ik naar het prachtige Helmond ben getogen. Inmiddels woonachtig in Helmond-Noord sinds het jaar 2000 met een kleine onderbreking van 2 jaar tot op heden. Op het prachtige Helmondse kasteel heb ik mijn jawoord gegeven aan mijn vrouw Annika. Ook heb ik kinderen, namelijk een geweldige meidentweeling van 11 jaar. Mijn vrije tijd verdeel ik met name met voetballen bij Sv De Braak, vakanties indien mogelijk, het mondiale nieuws, het lokale nieuws met als voorkeur Helmond, lezen en schrijven. In het verleden ben ik ook nog als sportpresentator werkzaam geweest voor het toenmalige geheten Omroep Helmond.

Zakelijk
Op dit moment ben ik werkzaam als transportplanner bij een grondstoffenbedrijf in Helmond. Hierbij hebben wij een duidelijk doel: het behoud van grondstoffen en de vermindering van de hoeveelheid afval die niet kan worden gerecycled. Verder vertegenwoordig ik een rol in de landelijke OR van ons bedrijf waarin ik tevens vice-voorzitter ben van de commissie Sociaal Beleid.

Politiek
Een mening geven is mij niet vreemd en daardoor heb ik altijd een mening over onderwerpen, situaties, stellingen. Men vroeg zich in mijn omgeving ook regelmatig af of waarom ik niet iets zou kunnen betekenen voor de lokale politiek. De mogelijkheid doet zich nu voor om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het wel en wee van het Helmondse belang. En daar heb ik ontzettend veel zin in.