15. Mitchel van Heemstede

15. Mitchel van Heemstede

Mijn naam is Mitchel van Heemstede Obelt. Ik woon al praktisch mijn hele leven in Helmond. Mijn kinderjaren heb ik doorgebracht in Brouwhuis en Brandevoort. In de daaropvolgende jaren ben ik geland in de Leonardusbuurt, waar ik woonachtig ben met mijn vriendin en zoontje.

Inmiddels heb ik een aantal jaar als consultant onder de riem. Sinds 2020 ben ik gestart met een HBO opleiding Bedrijfskunde, die ik als deeltijdopleiding volg, naast mijn werk. Terwijl ik hard aan de weg timmer voor mijn werkbare toekomst, sport ik graag in mijn privé leven en ben ik sinds een aantal jaar betrokken bij Helder Helmond in de steunfractie.

De reden dat ik mij wil inzetten voor Helder Helmond is de overtuiging dat een lokale partij zich veel meer in kan en wil zetten voor de lokale belangen. Helder Helmond weet, met initiatieven als het buurtcafé, zich altijd van een luisterend oor te bedienen voor de inwoners van Helmond en diens problematiek. Door actief te luisteren, zonder inmenging van enig landelijk belang, weet ik dat Helder Helmond als geen ander de belangen van de inwoners zal vertegenwoordigen. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Met vriendelijke groet,

Mitchel van Heemstede Obelt