Buurtcafé Annawijk Suytkade

Buurtcafé Helder Helmond: kom erbij en word betrokken
Kom naar het buurtcafé Helder Helmond op 7 juni!
 
Heeft u zich ooit afgevraagd waar uw mening over belangrijke kwesties in Helmond terechtkomt? Wil je je stem laten horen en samen met anderen werken aan een betere stad? Kom dan naar het buurtcafé Helder Helmond op 7 juni!

Veelgestelde Vragen Buurtcafe

Heeft u nog meer vragen laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

De avond begint om 20:00 uur in buurthuis ST Anna Hoogeindsestraat 24, 5705 AM

Inloop 19:30

Het hoofddoel van het buurtcafé is om politiek laagdrempelig te bespreken.

Het buurtcafé begint om 20.00. Inloop 19:30

Ja, er is een liveverbinding beschikbaar voor degenen die het buurtcafé digitaal willen volgen. Ga naar onze Facebook pagina en daar zult u op dezelfde dag een link naar de livestream krijgen.

Deelname aan het buurtcafé is gratis.

Waarom participeren?
Het Buurtcafé Helder Helmond is een unieke ervaring waarbij inwoners uit de omgeving met elkaar in gesprek kunnen gaan. We willen graag de input van de inwoners horen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een beter Helmond. Door deel te nemen aan het buurtcafé krijgen jullie als inwoners de kans om hun stem te laten horen en hun mening te geven over verschillende thema’s.
Wat kun je verwachten?
Andere buurtcafés waren goed gelopen, er kwamen veel mensen op af en ook deze avond beginnen we weer om 20.00 uur en er worden verschillende discussies gevoerd over boeiende onderwerpen. Er zal ook ruimte zijn om met andere inwoners in gesprek te gaan en om ervaringen te delen. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds zal de avond luchtig afsluiten.

Kom jij ook?

Kom jij ook naar ons buurtcafé?! Reageer dan hieronder met ik ben erbij!

Reageren
Maak er samen een onvergetelijke avond van!
Kom dus 7 juninaar het Buurtcafé Helder Helmond. Neem deel aan deze unieke ervaring doe mee met de discussies en geef je mening. Wees erbij en maak er samen een leuke avond van!

Steun ons

We nodigen u uit om deel te nemen aan ons werk voor Helmond. U heeft inspraak bij het verkiezen van een bestuur en kandidaat-raadsleden, en bent van harte welkom bij de maandelijkse fractievergaderingen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Lees hieronder verder voor meer informatie over de voordelen waar u van kunt profiteren!

Lid worden
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x