Helder Helmond Award

Helder Helmond Award

Doe mee en win

Ook mensen die nomineren maken kans op een leuk kado, een dag na de award uitreiking wordt de naam van de winnaar bekend gemaakt via onze website.

Wat is de Helder Helmond Award?

Zet jij je veel in voor Helmond en ons Helmonders? Steek jij vaak tijd en energie in Helmond en maak jij onze stad daarmee steeds een klein stukje beter? Dat verdient een steuntje in de rug en dat verdient waardering daarom organiseren wij elk jaar de Helder Helmond Award!

Nominatie 2023 BEKEND!

Peter Warmerdam ontvangt de Helder Helmond award!
Peter Warmerdam heeft de Helder Helmond 🧡🧡🧡 award gewonnen 🏅 om zijn jaren lange inzet voor de Helmondse gemeenschap, muziek in beeld, foto’s van de stad, hij geeft mensen een leuke avond en laat ons genieten van Ons mooie Helmond geëmotioneerd draagt hij de award op aan zijn overleden zoon Danny Warmerdam, die hem altijd heeft geholpen bij muziek in beeld. 🙏
Voorzitter Sjef van Tilburg maakt jaarlijks de winnaar bekend tijdens de #nieuwjaarsreceptie van Helder Hemond.
 
 
 
 
 
 

..
Jij nomineert

Ken je iemand die erkenning verdient? Nomineer diegene en vertel ons waarom!

Wij verzamelen

Wij verzamelen zoveel mogelijk nominaties, en controleren de informatie die daarbij gegeven wordt.

Bestuur besluit

Degene waarvan het bestuur denkt dat deze het het meest verdient, wint de Helder Helmond Award! 

AWARD VAN HET JAAR

Helder Helmond Award Hall Of Fame

 ‘Dit had ik niet kunnen bedenken. Na 44 jaar vrijwilligerswerk! Ik vind dit een schitterend idee om een vrijwilliger te belonen. Het is toch geweldig als ze zo aan je denken!’

Henk van Dijk

Winaar 2021

 ‘Helder Helmond bedankt!’

Franka van Hout

Winaar 2022

 ‘Geweldig!’

Peter Warmerdan

Winaar 2023

Steun onze beweging!

Steun ons werk voor Helmond. U krijgt inspraak bij het kiezen van bestuur en kandidaat raadsleden, bent welkom bij de maandelijkse fractievergadering en nog vele andere voordelen! Lees hieronder welke!

Lid worden

HELDER HELMOND AWARD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

Ken jij iemand die zich écht heeft ingezet voor Helmond afgelopen jaar? Nomineer hem of haar en schrijf een pakkend berichtje.

Het heeft geen zin om dubbel te stemmen, het bestuur gaat aan de slag met elke losse naam, er wordt één naam per ip-adres genomen.