post

Column martijn: rouwcentrum midden in je wijk?

Een rouwcentrum midden in het centrum van Miero-Hout. Moet je dat wel willen? De nieuwste column van raadslid Martijn Rieter. Daarin blikt hij kort terug op het buurtcafé van vorige week en gaat hij dieper in op het voorval van het rouwcentrum. Martijn schrijft regelmatig een column voor De Weblog van Helmond en weekkrant De Loop. Klik hier om zijn volledige column te lezen. We zijn als Helder Helmond natuurlijk benieuwd wat u van deze column vindt. Laat een reactie achter via de Weblog van Helmond.

Column rieter rouwcentrum midden in de wijkk

One thought on “Column martijn: rouwcentrum midden in je wijk?

  1. Het is inderdaad jammer dat de meeste zo niet alle besluiten genomen worden zonder ruggespraak met de kiezers / betrokken inwoners. Het is dan ook niet vreemd dat het draagvlak voor politieke keuzes steeds verder afneemt. Daarover was deze week ook al een interessante discussie op Twitter.
    https://twitter.com/weblog_Helmond/status/1389079823734149125/photo/1
    Ikzelf heb geen probleem met een rouwcentrum midden in een woonwijk. Het is een onontkomelijk en continue aanwezig deel van het leven, waar je niet voor weg kunt en hoeft te lopen. Door het meer zichtbaar te maken (op een respectvolle manier in overleg met de omwonenden) krijgt het de kans om weer dat belang te krijgen die het heeft in de samenleving. Het kan ook onderling respect verhogen door meer binding en medeleven te creëren tijdens het gezamenlijk rouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *