Bonte toch naar Helmond, maar door wie?

Wethouder Arno Bonte is al meer als een half jaar actief in Helmond en heeft besloten om te verhuizen naar Helmond. Bonte hoopt dat hij met het verhuizen tegemoet komt aan de vragen uit de stad en de oppositie. 

De vragen van Helder Helmond

Na vragen van Helder Helmond en druk van de oppositie heeft de wethouder besloten om naar Helmond te verhuizen. Meer lezen over onze vragen van de afgelopen tijd?

Bonte verhuist naar boscotondo

De laatste maanden hebben in het leven van de wethouder grote veranderingen gebracht. En gelukkig maar, want dankzij de druk en ondersteuning van de oppositie, en vooral de druk die Helder Helmond uitoefende,

hier, hier, hier, hier, hier, en hier

..heeft Bonte nu de stap gezet om te gaan verhuizen naar Helmond. Daarnaast geeft Bonte aan, dat de vriendelijke en gastvrije inwoners, het gevarieerde culturele en culinaire aanbod en de aantrekkelijke natuurgebieden op wandel- en fietsafstand uiteindelijk zijn besluit ook beïnvloed hebben.

Inmiddels heeft hij de koopovereenkomst getekend voor een appartement in het Boscotondocomplex en zal er begin van het voorjaar ingetrokken worden.

Wij van Helder Helmond wensen hem bij deze een warm welkom toe in onze mooie stad!

Reageren?

Dat kan! Net als de Weblog van Helmond, hebben wij een reactie sectie onder aan onze pagina. Steeds meer mensen geven hun mening hier!

Reageren

Steun ons

We nodigen u uit om deel te nemen aan ons werk voor Helmond. U heeft inspraak bij het verkiezen van een bestuur en kandidaat-raadsleden, en bent van harte welkom bij de maandelijkse fractievergaderingen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Lees hieronder verder voor meer informatie over de voordelen waar u van kunt profiteren!

Lid worden
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x