Buurcafé Helder Helmond verzet naar woensdag 22 december

Het buurtcafé Helder Helmond wat gepland stond op 15 december kan helaas geen doorgang vinden. Het buurtcafé zal daarom een week worden verzet. Nieuwe datum is nu woensdag 22 december om 20.00. Reden voor verplaatsing is dat de raadsvergadering van 14 december niet is afgerond. Op 15 december is daarom een extra avond ingepland om de raadsvergadering volledig af te ronden.

Op woensdagavond 22 december zullen we het programma draaien wat u van ons gewend bent.  Helaas wederom noodgedwongen online vanwege de coronamaatregelen. Het zal daarom via de sociale media plaatsvinden. We gaan live vanuit de studio van DitisHelmond.
Via Facebook kunnen inwoners hun vragen, opmerkingen, ideeën, wensen e.d. aan de aanwezige politieke vertegenwoordigers stellen.

Natuurlijk komen de actuele politieke items aan de orde en zal er kort worden ingegaan op de verkiezingen van maart 2022. Kortom een “café” waar Helder Helmond “met en over Helmond“ wordt gesproken. Lijsttrekker Louis van de Werff zal zoals gebruikelijk met een “Haw ut Hellemonds”- verhaaltje het café op ludieke wijze gaan afsluiten. Log op 22 december in op Facebook en natuurlijk is de deelname geheel gratis!
Wij zien uw deelname met belangstelling tegemoet.

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x