Helder Helmond: Steun voor de Gemeenschap van Dierdonk

Na de tragische gebeurtenissen rond de brand bij Albert Heijn in Dierdonk heeft de gemeenschap zich verenigd in een zoektocht naar antwoorden en oplossingen. Als Helder Helmond hebben we vanaf het begin onze steun aangeboden aan de getroffen buurtbewoners.

Op 21 maart heeft de wijkraad van Dierdonk een bewonersbijeenkomst in wijkhuis Parkzicht. Deze bijeenkomst bied de bewoners de gelegenheid om samen te komen, hun zorgen te delen en te bespreken wat de toekomst zou kunnen brengen na het verlies van de Albert Heijn supermarkt.

Bewonersbijeenkomst op 21 maart

 

📅 Datum: Donderdag 21 maart
🕢 Tijd: 19:00 uur
📍 Locatie: Wijkhuis Parkzicht, Dierdonkpark

Alle bewoners van Dierdonk zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze belangrijke bijeenkomst, georganiseerd door de wijkraad. Bespreek recente gebeurtenissen en de toekomst van de buurt na de brand bij Albert Heijn.

Als Helder Helmond grijpen we bij deze de gelegenheid om onze solidariteit met de gemeenschap te tonen. Hoewel we de bijeenkomst zelf niet hebben georganiseerd, zijn we (online) aanwezig om te luisteren naar de behoeften en wensen van de bewoners. We hebben gehoord hoezeer de Albert Heijn supermarkt werd gemist en hoe belangrijk het is voor de buurt om een lokale voorziening te behouden.

Daarnaast hebben we ook actief gehandeld door middel van schriftelijke vragen en andere initiatieven. We hebben de belangen van de buurtbewoners behartigd bij de gemeente en andere betrokken partijen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de stem van de gemeenschap gehoord wordt en dat er naar hun wensen wordt geluisterd bij het vinden van een passende oplossing voor de situatie.

Als lokale beweging geloven we sterk in de kracht van solidariteit en samenwerking. We zullen blijven strijden voor een toekomst die recht doet aan de behoeften van de gemeenschap van Dierdonk.

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x