Nieuwsbrief: Terugblik op een Sprankelend Jaar

Beste leden, sponsoren en geïnteresseerden,

Het is tijd om terug te kijken op een jaar vol bruisende activiteiten en gedeelde momenten die de kern vormen van Helder Helmond. Met veel enthousiasme en toewijding hebben we in 2023 verschillende evenementen en initiatieven ontplooid die onze gemeenschap hebben versterkt en ons dichter bij elkaar hebben gebracht.

In september 2023 beleefden we een memorabele dag vol gezelligheid tijdens onze BBQ met koningschieten en de Pubquiz. Het was een waar succes, waarbij Arno Klomp de koning van de dag werd en tevens triomfeerde in de Pubquiz met zijn toepasselijke team Kings en Queens. De sfeer was ongeëvenaard, en we kijken er al naar uit om velen van jullie weer te verwelkomen op 29 juni 2024 voor een nieuwe editie van dit feestelijke samenzijn.

Eind oktober kwamen het bestuur en de fractie van Helder Helmond bijeen voor een teambuildingsdag, waarbij we samen vooruitkeken naar de toekomst en belangrijke afspraken maakten. De focus lag op het evalueren van onze positie en het plannen van onze verkiezingscampagne, waarvoor we al snel aan de slag willen gaan.

Daarnaast hebben we met trots verschillende acties op de markt georganiseerd. Onze aanpak evolueerde naar minder kaarten en meer originele benaderingen, zoals het aanbieden van chocolade met een persoonlijke boodschap van Helder Helmond. De Sinterklaas- en Kerstacties waren een doorslaand succes en brachten veel vreugde in onze gemeenschap.

Op de valreep namen we deel aan het Glazenhuis van Het Carolus Borromeus College, waarbij we niet alleen deelnamen aan een leuke quiz, maar ook een waardevolle donatie deden. We kijken ernaar uit om met nog meer teams deel te nemen aan dit evenement in de toekomst.

De Nieuwjaarsreceptie was een hoogtepunt met een fantastische opkomst en de feestelijke uitreiking van de Helder Helmond Award 2023 aan Peter Warmerdam, die aangenaam verrast was met deze erkenning. Voor een volledig verslag en illustratie verwijzen we graag naar onze website en social media kanalen.

Daarnaast hebben we op 15 en 16 maart de handen uit de mouwen gestoken voor het Oranje Fonds met NLdoet. We hebben geholpen bij diverse projecten, van het ondersteunen van lokale initiatieven tot het bezorgen van een muzikale dag aan de bewoners van Zorgboog. Deze jaarlijkse actie stelt ons in staat om zichtbaar te zijn in de stad en bij te dragen aan waardevolle activiteiten. We hopen van harte dat velen van jullie volgend jaar ook deel zullen nemen.

En laten we niet vergeten dat onze Algemene Ledenvergadering gepland staat op 18 april 2024 in wijkhuis de Fonkel om 19.30 uur. We sluiten deze vergadering af met een Pubquiz en natuurlijk een gezellig hapje en drankje. We hopen jullie allemaal daar te zien, vergezeld van een vriend of vriendin.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Helder Helmond

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x