Buurtcafé Helmond-Oost

Buurtcafé Helder Helmond: kom erbij en word betrokken
Op 25 januari 2023 vindt het “Buurtcafé Helder Helmond” plaats in wijkhuis De Lier. Er is een live-verbinding beschikbaar voor mensen die digitaal willen deelnemen. Het hoofddoel van het buurtcafé is om met de inwoners in gesprek te gaan en jullie input te horen!
Waarom participeren?
Het Buurtcafé Helder Helmond is een unieke ervaring waarbij inwoners uit de omgeving met elkaar in gesprek kunnen gaan. We willen graag de input van de inwoners horen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een beter Helmond. Door deel te nemen aan het buurtcafé krijgen jullie als inwoners de kans om hun stem te laten horen en hun mening te geven over verschillende thema’s.
Wat kun je verwachten?
Het buurtcafe in Brouwhuis was goed verlopen, er kwamen veel mensen op af en ook deze avond beginnen we weer om 20.00 uur en er worden verschillende discussies gevoerd over boeiende onderwerpen. Er zal ook ruimte zijn om met andere inwoners in gesprek te gaan en om ervaringen te delen. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds zal de avond luchtig afsluiten.

Kom jij ook?

Kom jij ook naar ons buurtcafé?! Reageer dan hieronder met ik ben erbij!

Reageren
Maak er samen een onvergetelijke avond van!
Kom dus 25 januari naar het Buurtcafé Helder Helmond in wijkhuis De Lier. Neem deel aan deze unieke ervaring doe mee met de discussies en geef je mening. Wees erbij en maak er samen een leuke avond van!

Veelgestelde Vragen Buurtcafe

Heeft u nog meer vragen laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

HetBuurtcafé Helder Helmond zal plaatsvinden op 25 januari 2023 in wijkhuis De Lier aan Van Kinsbergenstraat 1, 5703 BW Helmond, in de wijk Helmond Oost.

Het hoofddoel van het buurtcafé is om politiek laagdrempelig te bespreken.

Het buurtcafé begint om 20.00.

Ja, er is een liveverbinding beschikbaar voor degenen die het buurtcafé digitaal willen volgen. Ga naar onze Facebook pagina en daar zult u op dezelfde dag een link naar de livestream krijgen.

Deelname aan het buurtcafé is gratis.

Steun ons

We nodigen u uit om deel te nemen aan ons werk voor Helmond. U heeft inspraak bij het verkiezen van een bestuur en kandidaat-raadsleden, en bent van harte welkom bij de maandelijkse fractievergaderingen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Lees hieronder verder voor meer informatie over de voordelen waar u van kunt profiteren!

Lid worden
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x