Schone leefbare wijken met de BuitenBeter app

Helder Helmond houdt regelmatig een buurtcafé in verschillende wijken en daar krijgen we heel vaak te horen dat het lang duurt voordat er iets gerepareerd, opgeruimd of schoon gemaakt wordt. 

Als we dan aangeven dat er een BUITEN BETER APP is, dan wisten de meeste dit vaak niet! De app is gemakkelijk te downloaden in Playstore/Appstore en in de app doorloop je de volgende vier stappen.

Vier eenvoudige stappen
 • Stap 1

  Maak een foto. Een foto zegt meer dat duizend woorden. Leg dit direct vast met je smartphone. De gemeente kan nu zo snel mogelijk de ernst van de situatie inschatten en bepalen hoe, door wie en wanneer het probleem kan worden opgelost.

 • Stap 2

  Leg de locatie vast. Op basis van GPS wordt de exacte locatie automatisch bepaald. Zo kan de gemeente meteen zien op welke plek de melding is gedaan. Je kunt ook zelf een adres intypen of de pin op het kaartje verplaatsen.

 • Stap 3

  Omschrijf het probleem. Selecteer het probleem uit de lijst met veelvoorkomende problemen, zoals zwerfvuil op straat, slecht wegdek of kapotte straatverlichting. Je kunt het probleem ook omschrijven of toelichten.

 • Stap 4

  Verzend de melding. De melding is nu klaar om te versturen! Deze komt automatisch binnen bij de betreffende gemeente. De app werkt in heel Nederland. Het verzenden van je melding is gratis, net als het downloaden van de app.

Uw mening geven?

Dat kan! Reageer hieronder op dit onderwerp. Inloggen is niet nodig!

Reageren
Tot slot

De buiten beter app is tijdens het wandelen erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt ook kiezen voor een bevestigingsmail, kortom de app werkt erg fijn en daarmee maken we de stad samen leefbaar!

Alexandra Koolen  
Helder Helmond  

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steun onze beweging!

Steun ons werk voor Helmond. U krijgt inspraak bij het kiezen van bestuur en kandidaat raadsleden, bent welkom bij de maandelijkse fractievergadering en nog vele andere voordelen! Lees hieronder welke!

Lid worden

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x