Stelling: Het afstoten van sportparken Houtsdonk en Warande moet worden uitgesteld!

Stelling: Het afstoten van sportparken Houtsdonk en Warande moet worden uitgesteld!

Stem nu op onze nieuwe stelling. Als er niks gebeurt worden sportparken Houtsdonk (HVV) en Warande (RKPVV) komende zomer afgestoten. Helder Helmond betreurt dit nog steeds en is van mening dat in dit dossier veel te snel is gehandeld. Het is tijd voor actie. Helder Helmond wil graag in de stad peilen wat Helmonders van deze stelling vinden. Stem op de stelling en laat onderin een reactie achter. Graag lezen we waarom u voor iets kiest.

Ook zal aanstaande dinsdag Helder Helmond samen met het PvdA een motie indienen. Mede ondertekend door 50PLUS, Helmond Aktief en Bach Plus. Wordt dus dinsdag erg spannend!

Stelling: Het afstoten van sportparken Houtsdonk en Warande moet worden uitgesteld!

Bent u het eens of oneens met deze stelling?

Bedankt voor het stemmen, laat een reactie achter!

24 thoughts on “Stelling: Het afstoten van sportparken Houtsdonk en Warande moet worden uitgesteld!

 1. Pingback: Indiening motie: ''Opschorten van het afstoten van sportparken Houtsdonk en Warande.'' -

 2. Ze moeten eens leren de BESTUURERS VAN HELMOND om rekening te houden met de MENSEN oftewel de inwoners van HELMOND EN NIET ALLES WEGVEGEN OFTEWEL OPDOEKEN jullie zijn toch geen robots. H.V.V. en R.K.P.V.V. zijn clubs vanuit het HAAGJE opgericht en al sinds begin 1900.
  DUS BLIJF ER VANAF

 3. HVV Helmond en RKPVV zijn prachtige echte Helmondse clubs met historie. Laat ze in hemelsnaam niet verloren gaan voor het prachtige Helmond.

 4. Het zou belachelijk zijn dat de oudste club uit Helmond moet verdwijnen. Hopelijk gaan PVV en HVV samen verder al vind ik het jammer dat PVV met zijn mooie sportpark daar weg moet.

 5. Wij als hvv helmond 1899 en rkpvv,zijn nog de egte hellemondse clubs ,Stiphout Mierlo hout bruheze brandevoort,zijn er als dorpen bij gekomen die mochten blijven bestaan , wij als egt ras hellemonders moeten net als haagseboys klein Arsenal dijkseboys oranje zwart alle dus ras helemondse clubs moeten allemaal sluiten schandalig van de gemeente helmond dit kan niet

 6. Waar is deze gemeente nu helemaal mee bezig?? Waarom moeten deze sportcomplexen worden afgestoten? Helmond heeft meer dan genoeg ander werk, zoals het bouwen van een binnen en een BUITEN ZWEMBAD!!!! Belachelijk dat er niet eens een BUITENBAD is in een gemeente met meer dan 90.000 inwoners. Uit wie zijn koker komt dit idiote bericht? MEER DAN BELACHELIJK. Het wordt tijd voor verkiezingen zodat de Helmonders kunnen kiezen voor echt belangrijke wethouders en gemeente raadsleden. Deze huidige club krijgt een dikke onvoldoende.

 7. Er moet in helmond west toch een sportpark zijn dat is toch normaal dus laat hvv helmond toch bestaan doe hvv en PVV samen op het sportpark van hvv helmond hebben we in helmond west toch een sportpark voor onze jeugd en volwassen voetballers

 8. Rkpvv en hvv moeten gewoon blijven vooral nu de sportieve prestaties zo goed gaan twee mooie parken waarvan een met flink wat historie moet dit nu echt sluiten NEE GEMEENTE

 9. Alleen Houtsdonk open laten.
  HVV en PVV samenvoegen tot één vereniging.
  Dat vierde veld bij HVV weer in gebruik nemen.
  Qua cultuur passen deze verenigingen prima bij elkaar.

 10. Hoe kun je nu bestaande verenigingen opheffen en nieuwe (Brandevoort) laten ontstaan. De oudste vereniging van Helmond is de dupe van wanbeleid van de gemeente Helmond!!!

 11. Investeer in amateurclubs zoals RKPVV en HVV Helmond ipv geld storten in de bodemloze put Helmond Sport.
  Maak van het nieuwe stadion een plek voor atletiek handbal korfbal en andere sporten.

 12. Lekker laten zitten die clubjes waar ze van destijds de oprichting al zitten Helmond haalt zo een groot stuk historie weg bij vele mensen

 13. Vele jaren heb ik op de voetbalvelden doorgebracht. Als KNVB bestuurder jeugdvoetbal organiseerden wij de competitie voor de jeugd. De verenigingen leer je van binnenuit goed kennen. Toernooien organiseren ter plekke, beslissingswedstrijden, nieuwe ontwikkelingen (HVV stond voorop in het meisjesvoetbal). HVV is eigenlijk van oudsher de club! van Helmond. Ontstaan vanuit de niet katholieke bevolking, nauwe relatie met de textielindustrie (Fentener van Vlissingen) en vele jaren betaald voetbal gespeeld. De bekendste PSV’er komt van deze club (Willy van den Kuijlen),zoals ook Berry van Aerle. HVV is eigenlijk een icoon van Helmond. Vele jaren is HVV in zwaar weer geweest. De laatste jaren klimt ze weer beetje bij beetje er bovenop: dan zij de inzet van vooral Cissie Maas. PVV heeft heel andere wortels. Ook afkomstig uit Helmond West maar nauw verwant met de parochie waar ze is ontstaan. Dus anders dan HVV van katholieke oorsprong. In de moderne tijd waar de voormalige zuilen zijn verdwenen zou je willen dat beide verenigingen elkaar zouden opzoeken en voor Helmond West een nieuwe voetbal toekomst zouden opbouwen. Ik denk dat dat de beste oplossing zou zijn: nieuw elan op de terreinen van HVV! Beiden zouden het heft in handen moeten nemen en de politiek moeten overtuigen!

 14. Flauw politiek spelletje wat al veel ste lang duurt, onder het genot van een luxe kop koffie, grote vergaderzalen, uurlonen boven gemiddeld. Wat dat allemaal wel niet kost. Nee tuurlijk, dat komt uit een ander “potje”. Leden en spelers die wekelijks hun vrije tijd zo inrichten om de club een positieve draai te geven en ook nog eens prestatie te leveren op het veld. Vind dat dit alles nog eens goed bekeken mag worden, en dan niet alleen het financiële plaatje.

 15. Waarom zoveel clubs in helmond, richt alles op 1 gebied zoals bv de braak. Voeg meerdere clubs bijeen voor nog betere resultaten. En even een simpele gedachtegang mijnerzijds het terrein van hvv zou benut kunnen worden voor nieuwbouw ivm woningnood in helmond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *