Persbericht : Buurtcafé Brandevoort

HELMOND – Woensdag 12 oktober 2022

Woensdag 12 oktober wordt weer het “Buurtcafé Helder Helmond” gehouden. Ditmaal zal het gehouden worden in de de wijk Brandevoort en wel op sportpark SV Brandevoort 1.

Er is een live-verbinding voor de mensen die dit digitaal willen volgen. Het hoofddoel van ons buurtcafé blijft hetzelfde: de politiek laagdrempelig met de Brandevoorters te bespreken.

Niet alleen met leden, maar ook met de geïnteresseerde inwoners van Helmond. Meepraten? Meedenken? Vragen stellen? Je hart luchten? Het kan allemaal bij dit buurtcafé in Brandevoort. We hebben het vooral over het laatste politieke nieuws in Brandevoort.

Zo gaan we met de inwoners in gesprek over ontwikkeling rondom de hoogspanningskabels, de slimme wijk (BSD) en de schoorsteen tuitjes worden besproken. Uiteraard is er eerst en vooral ook gelegenheid om de input van vanuit de inwoners te bespreken.

Kom jij ook?

Kom jij ook naar ons buurtcafé?! Reageer dan hieronder met ik ben erbij!

Reageren

Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds zal de avond ludiek afsluiten.

Aanvang om 20.00, deelname uiteraard gratis en de koffie staat klaar!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steun onze beweging!

Steun ons werk voor Helmond. U krijgt inspraak bij het kiezen van bestuur en kandidaat raadsleden, bent welkom bij de maandelijkse fractievergadering en nog vele andere voordelen! Lees hieronder welke!

Lid worden

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x