Franka van Hout: Winnaar van de tweede Helder Helmond Award!

Afgelopen zondagmiddag 7 januari werd tijdens de gehouden nieuwjaarsreceptie van de politieke partij Helder Helmond de tweede Helder Helmond Award uitgereikt. Er was een oproep gedaan aan de inwoners van Helmond om een nominatie te doen van een persoon, die erkenning zou moeten krijgen voor zijn of haar inzet voor Helmond.
 
Tijdens de gezellige sfeer werd door de voorzitter, Sjef van Tilburg, de nominatie voorgelezen van de aangemelde kandidaten. Er kwamen een aantal aanmeldingen binnen voor de Helder Helmond Award 2022, waardoor het een hele klus werd om de juiste kandidaat te vinden. Maar er is uiteindelijk een keuze gemaakt.
 
De winnaar van de tweede Helder Helmond Award is Franka van Hout geworden. Sjef van Tilburg vertelde, dat hij had gehoord dat Franka het financieel moeilijk had gehad, maar dat dit haar er niet van had weerhouden, om zich in te zetten voor de medemens die het nog moeilijker had. Zij hielp die mensen vanuit haar eigen woning en later gebeurde dat uit het pand van Hart voor Minima. Later veranderde de naam van haar initiatief in Minima Zuid-Oost Brabant.
Speciale dank aan Henk van Dijk van Dit Is Helmond voor de foto's

BEDANKT VOOR HET STEMMEN!

Bedankt Helmond voor het stemmen! We waarderen jullie inzet om de toekomst van de stad te verbeteren.

Helder-Helmond-Award-2022-2023-01-08-Henk-v-Dijk-dih-13

Reden één

Zette zich in voor Helmondse minima!

Reden twee

Werd vaak voorgedragen tijdens de stemming!

Reden drie

Gaf gratis spullen weg zelfs toen ze het zelf moeilijk had.

De voorzitter van Helder Helmond, Sjef van Tilburg, reikte Franka de Helder Helmond Award uit als waardering voor haar tomeloze inzet. Dit gebeurde in aanwezigheid van de genodigden en Franka kreeg ook een ingelijste oorkonde en een geldprijs aangeboden door Helder Helmond.
 
De uitreiking van de tweede Helder Helmond Award was een succes en een mooie manier om de inwoners van Helmond te bedanken voor hun inzet voor de stad. De winnaar, Franka van Hout, staat symbool voor iedereen die zich inzet om Helmond een betere plek te maken.

 ‘Helder Helmond bedankt!’

Franka van Hout

Winaar 2022

HELDER HELMOND AWARD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

Steun onze beweging!

Steun ons werk voor Helmond. U krijgt inspraak bij het kiezen van bestuur en kandidaat raadsleden, bent welkom bij de maandelijkse fractievergadering en nog vele andere voordelen! Lees hieronder welke!

Lid worden

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x